Ranfru_stoverij_slider_back

Telen

De basis van onze premium kwaliteit start bij de teelt en onze telers.

Plukken

Ieder jaar wordt rond oktober de nieuwe oogst stoofperen geplukt.

Koelen

Tot aan de verwerking worden de peren onder geconditioneerde, gekoelde omstandigheden bewaard. Saint Rémy is jaarrond te bewaren, terwijl de Gieser Wildeman in het seizoen (oktober t/m maart) verkrijgbaar is.

Schillen

Schillen is voor consumenten en professionals een tijdrovende bezigheid. Bij Ranfru schillen we semi-automatisch met als resultaat een handmatig geschild uiterlijk.

Snijden

Naast de bekende stoofpeer met steeltje, snijden we de stoofperen ook in partjes.

Stoven

Langzaam stoven met de juiste kruiden en specerijen, vormt het hart van ons bedrijf.

Verpakken

De serveerklare en panklare stoofperen worden afhankelijk van de bestemming verpakt in consumentenverpakkingen (schaal, emmer), grootverpakking (gastronorm, emmer) of industrieverpakking.

Distribueren

De Ranfru producten worden gekoeld bewaard en dagelijks gekoeld aangeleverd bij de verschillende klantgroepen in Nederland.

© Copyright - Ranfru