

Telen
De basis van onze premium kwaliteit start bij de teelt en onze telers.
Ieder jaar wordt rond oktober de nieuwe oogst stoofperen geplukt.
Tot aan de verwerking worden de peren onder geconditioneerde, gekoelde omstandigheden bewaard. Saint Rémy is jaarrond te bewaren, terwijl de Gieser Wildeman in het seizoen (oktober t/m maart) verkrijgbaar is.
Schillen is voor consumenten en professionals een tijdrovende bezigheid. Bij Ranfru schillen we semi-automatisch met als resultaat een handmatig geschild uiterlijk.
Naast de bekende stoofpeer met steeltje, snijden we de stoofperen ook in partjes.
Langzaam stoven met de juiste kruiden en specerijen, vormt het hart van ons bedrijf.
De serveerklare en panklare stoofperen worden afhankelijk van de bestemming verpakt in consumentenverpakkingen (schaal, emmer), grootverpakking (gastronorm, emmer) of industrieverpakking.
De Ranfru producten worden gekoeld bewaard en dagelijks gekoeld aangeleverd bij de verschillende klantgroepen in Nederland.