Ranfru_markten_slider_background2

Retail

Ranfru biedt de retail een uitgekiende lijn peren voor elk moment van de dag, in elk seizoen. Stoofperen zijn de smaakmaker voor Hollandse maaltijden, maaltijdsalades of in toetjes of gebak. Kortom een product die niet gemist kan worden in het retailschap. Naast ons beproefde emmertjes concept in de koeling, bieden we nu ook een innovatieve lijn stazakken buiten de koeling.

Strien’s Klassieke Stoofpeer

Geteeld in onze eigen boomgaarden in Strijensas worden de serveerklare stoofperen in huis geschild, gestoofd en verpakt in een 400 grams Strien’s stoofperen emmer. Deze gekoelde stoofperen zijn direct klaar voor gebruik in velerlei maaltijden. Naast de 400 grams emmer is er ook de voordeelverpakking van 800 gram, meer inhoud voor een voordelige prijs.

Toffe peertjes stazakkenlijn

Met deze innovatieve stazakkenlijn biedt Ranfru de consument gemak en een brede toepasbaarheid. Toffe peertjes zijn buiten de koeling jaarrond beschikbaar voor ieder eetmoment. De vier serveerklare varianten: Ontbijtpeer, Dessertpeer, Gebakpeer en Stoofpeer zijn smakelijk, direct klaar voor gebruik en hebben een hersluitbare verpakking. Deze stazakken vindt de consument op de AGF afdeling buiten de koeling. Zo kan de moderne gemaksconsument elk seizoen en elk moment genieten van Toffe Peertjes. De producten worden ondersteund met een consumenten website: www.toffe-peertjes.nl.

Horeca

Stoofperen …. Voor smaak, sfeer en beleving. Gemak en beleving gaan samen binnen ons assortiment. In de horeca werkt men graag met verse en eerlijke producten. Daarnaast is een acceptabele houdbaarheid vereist.

Serveerklaar

Producten van Ranfru zijn puur natuur en gemaakt met echte stoofperen en dat proef je. De rassen zijn Saint Rémy en Gieser Wildeman. Snel, gemakkelijk en efficiënt. Stoofperen Excellent zijn verkrijgbaar in hele stoofperen en in parten en worden geleverd in makkelijk regenereerbare gastronorm verpakkingen (PP). Ideaal voor buffetpresentaties. De houdbaarheid van de producten is 27 dagen bij aflevering. Wij leveren in hoeveelheden van 2,5 kg en 5 kg.

Industrie

Hollandse stoofperen…

De stoofpeer c.q. stoofappel is de ultieme smaakmaker. Niet alleen in een authentieke, lekkere en voedzame maaltijd, maar ook in banket, maaltijdsalades, toetjes en desserts. Echte stoofperen passen in verschillende diëten, waaronder caloriearm, vet- en glutenvrij. Uit statistieken blijkt, dat de serveerklare stoofpeer het gehele jaar door consumenten wordt gewaardeerd.

Onze productontwikkelaar definieert aan de hand van uw wensen en eisen de mogelijkheden met betrekking tot houdbaarheid en bulkverpakking.

Daag ons uit en ervaar welke ingrediënten geschikt zijn voor uw productcategorie. Of blader door onze recepten voor inspiratie.

Zorg

Voor bewoners van instellingen heeft het eten van een maaltijd met echte stoofperen, een nostalgische waarde. Stoofperen bieden meerwaarde aan het menu. De keuze tussen zelf maken, blik of gekoeld is niet alleen een kwestie van budget. Ranfru stoofperen Excellent staat voor vers, voedzaam en veelzijdig!

Authentieke smaak, zonder toevoeging van kleurstoffen •

Hoge voedingswaarden; rijk aan vitaminen, mineralen en vezels •

Uitstekend groente alternatief en/of vervanger van 1 stuk fruit •

Past in vele diëten o.a. caloriebeperkt, diabetes en glutenvrij •

Jaarrond te serveren in verschillende maaltijden •

ONDERZOEK

In een extern onderzoek door Health Risk Control gezondheidsadviesbureau zijn Ranfru serveerklare stoofperen beoordeeld. Dit onderzoek toont aan dat onze stoofperen waardevolle voedingsstoffen bevatten. Tevens kwam naar voren dat deze in veel diëten toepasbaar zijn.

STOOFPEREN EXCELLENT

Stoofperen Excellent zijn verkrijgbaar in hele stoofperen en in parten. Producten worden geleverd in gemakkelijk regenereerbare gastronorm verpakkingen (PP). De houdbaarheid van de producten is 27 dagen bij aflevering. Verpakt in 2,5 kg en 5 kg. Daarnaast zijn er verse Pinova stoofappels (houdbaarheid 27 dagen) beschikbaar.

ZORGRECEPTEN

Stoofperen zijn bij uitstek geschikt voor gasten in (zorg)instellingen. Stoofperen hebben t.o.v. blikperen het voordeel dat ze calorie-arm zijn, rijk aan vitaminen zijn en een volwaardige vervanger zijn van 1 stuks fruit. Stoofperen passen in elke menugang en bij alle seizoenen. Laat u inspireren, uw gasten zullen dit zeker waarderen.

© Copyright - Ranfru