Retail

Ranfru biedt de retail een uitgekiende lijn peren voor elk moment van de dag, in elk seizoen. Stoofperen zijn de smaakmaker voor Hollandse maaltijden, maaltijdsalades of in toetjes of gebak. Kortom een product die niet gemist kan worden in het retailschap.

De Uitstovers

Geteeld in onze eigen boomgaarden in Strijensas worden de serveerklare stoofperen in huis geschild, gestoofd en verpakt in een 400 grams stoofperen emmer. Deze gekoelde stoofperen zijn direct klaar voor gebruik in velerlei maaltijden. Naast de 400 grams emmer is er ook de voordeelverpakking van 800 gram, meer inhoud voor een voordelige prijs.

Toffe peertjes & Rappe Rabarber

Naast de klassieke stoofperen heeft Ranfru nog twee authentieke producten met brede toepasbaarheid voor consument. Toffe peertjes (blanke peren) en Rappe rabarber (rabarbermoes) zijn de zomerse producten van De Uitstovers. Deze serveerklare varianten: blanke peer, zomerse rabarber aardbeien moes en zomerse rabarber naturel zijn smakelijk, direct klaar voor gebruik en hebben een hersluitbare verpakking. Deze emmertjes vindt de consument op de AGF afdeling in de koeling.  De producten worden ondersteund met een consumenten website:  http://www.deuitstovers.nl