Ranfru_bewust_slider_back2

Duurzaam

Het beleid is gericht op het in stand houden van de stoofperencultuur.
Enkele genomen maatregelen zijn:

  • Beperking van het aantal food miles door eigen en regionale gecontroleerde teelt
  • Behoud van oude stoofpeerrassen voor nieuwe aanplant
  • Het voorkomen van voedselverspilling door o.a. de productie van stoofperensiroop

Certificering

Ranfru voldoet aan de strengste eisen van voedselproductie en beschikt over een actueel IFS certificaat,
level 6, op hoog niveau, voor de productgroep fruit en groenten.

Besparing

Ranfru gaat zorgvuldig om met haar grondstoffen en het milieu.

Ranfru werkt met:

  • Een uniek waterrecycling systeem waardoor 80% waterbesparing wordt gerealiseerd
  • Een kookproces op stoom waarbij veel energie wordt bespaard.

Kwaliteit

Kwaliteit start bij de teelt en het vakmanschap van de teler. Daarom werkt Ranfru uitsluitend samen met GlobalG.A.P. gecertificeerde toeleveranciers.

GlobalG.A.P. is een kwaliteitssysteem en staat voor Global Good Agricultural Practise. Telers die met dit systeem werken schenken bewust aandacht aan voedselveiligheid, personeelsbeleid, natuur en milieu.

© Copyright - Ranfru