Ranfru_assortiment_sliderback3

Serveerklaar

Het merendeel van de Nederlanders kookt in het seizoen enkele keren zelf de peren. Een snel groeiend deel kiest steeds vaker voor de serveerklare varianten. Enerzijds vanuit gemak, of anderzijds omdat men de excellente smaak van de Saint Rémy stoofpeer waardeert en ook in de zomer wil consumeren.

Rassen

Gieser Wildeman

Deze variant wordt in de donkere wintermaanden in combinatie met wild als menu geserveerd. Uitgevoerd als stoofpeer met steeltje.

Saint Rémy

In het algemeen worden deze stoofperen als parten verwerkt als bijgerecht, groentevervanger, dessert of als verfrissend tussendoortje.

Pinova stoofappel

Deze stoofappel stamt ook uit onze culinaire traditie. Denk bijvoorbeeld aan het gerecht Hete Bliksem.

Merken

Voor het retailschap bieden wij het ons eigen merk Toffe Peertjes. In het koelschap zijn dit de 400 gram en 800 gram emmer met de uitstraling Strien’s Stoofperen. Buiten het koelschap bieden we Toffe Peertjes stazakkenlijn. Wij bieden ook volop mogelijkheden voor eigen branding.

Strien’s Klassieke Stoofpeer

400 en 800 gram

Serveerklare stoofperenpartjes,

verpakt in emmertje 400 en 800 gram

TOFFE PEERTJES

STAZAKKENLIJN

Buiten de koeling houdbaar, direct klaar voor gebruik: ontbijtpeer, dessertpeer, gebakpeer, stoofpeer.

Waar te koop?

Serveerklare stoofperen staan in de koeling op de AGF-afdeling van diverse supermarkten. Let op a.u.b. onze producten worden ook vaak naast de verse fruitsalades verkocht.

© Copyright - Ranfru